(Ver)kopen aan de Belgische kust

25 mei 2021 | Ik verkoop, Ik zoek een woning

Het woord ‘Staycation’ is sinds de Covid-pandemie een heel populair woord geworden. Letterlijk betekent het een vakantie in eigen land. Een streek die daarbij heel populair is, is onze Belgische kust. Niet alleen trokken nog nooit zoveel mensen naar de Belgische kust als vakantieoord, maar werd er ook een recordaantal appartementen verkocht aan onze kust. De populairste badplaatsen om vastgoed te kopen zijn momenteel Oostende, Bredene, Middelkerke. Een woning kopen aan de Belgische kust kan een slimme investering zijn, waarbij je geniet van verschillende voordelen. Wij sommen enkele voordelen voor u op:

Zon, zee & strand


De laatste jaren mogen we niet klagen over het weer tijdens de zomermaanden. En welke plek is er beter om te vertoeven tijdens een hittegolf dan onze verfrissende zee? Er gaat niets boven het heerlijke vakantiegevoel dat je krijgt aan de kust. Daar kan je helemaal relaxen met de voeten in het zand, met een verfrissend drankje of met een ijsje in de hand.

Eigen plek, eigen regels


In je eigen woning kan je altijd net iets meer je zin doen. Je kan het namelijk inrichten naar je eigen stijl en je kan gaan en staan wanneer je wil. Je moet met niemand rekening houden. Het gigantische voordeel van een eigen woning aan de kust is ook dat je er ongeveer binnen de 2 uur kan geraken met de auto of het openbaar vervoer.

Verhuren


Wanneer je zelf enkele periodes niet in jouw woning aan de kust kan vertoeven, kan je het altijd verhuren. Zo zorg je ervoor dat er geen leegstand is en kan je nog een deel van jouw investering terugverdienen. Ook bij Century 21 kan je zeker terecht voor vakantieverhuur !

Pensioendroom


Voor veel Vlamingen blijft een eigen woning of appartement aan de kust een pensioendroom. Dicht bij de kinderen en kleinkinderen, maar toch dagelijks een vakantiegevoel. Enkel de kust zorgt dan ook voor de magische formule van zee, zon en strand in eigen land.

Nu hét moment om te verkopen ?


Bezit je momenteel een eigendom aan de kust waar je door omstandigheden zelf niet meer kan van genieten ? Dan is het momenteel écht wel het ideale moment om deze te verkopen !
Wij beschikken over 8 Immo Domino-kantoren aan de kust én hebben momenteel een ruim klantenbestand van solvabele kopers die nu concreet op zoek zijn.
Wens je ook een vlotte, correcte verkoop van uw eigendom aan onze kust ?
Contacteer dan nu meteen uw lokale makelaar die u daar met plezier verder zal mee helpen zonder dan je zelf daar ter plaatse alles moet gaan regelen !

Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier: