Bidimo, het online biedingsplatform voor vastgoedmakelaars

13 juli 2021 | Ik verkoop, Ik zoek een woning

Vastgoedmakelaars kunnen vanaf 1 juli woningen te koop zetten op het online biedplatform Bidimo. Via Bidimo kunnen kandidaat-kopers in realtime bieden op woningen waarbij de biedprijzen voor iedereen zichtbaar zijn. Met dit digitaal platform bepaalt de markt de prijs.

De voordelen

Voor de kopers: Geen onaangename verrassingen dankzij Bidimo! U koopt het vastgoed van uw dromen zonder een detail te missen. Met uw makelaar neemt u de tijd om uw bod voor te bereiden en volgt u de evolutie van de prijzen van andere geïnteresseerde kopers in real time.

Voor de verkopers: Bidimo is de ideale oplossing om uw huis of appartement probleemloos, aan de ideale kandidaat, tegen de scherpste prijs en in recordtijd te verkopen. Ondertussen krijgt u ook het advies van een vastgoedprofessional.

Bidimo versus Biddit

Bidimo lijkt op Biddit, het online biedingsplatform waarmee notarissen al vier op de vijf van hun openbare verkopen doen.

Het grote verschil is dat Bidimo geen openbare verkopen doen, die kunnen bij wet alleen door notarissen worden georganiseerd. Bidimo zet woningen onderhands te koop en koppelen daar een biedingsprocedure aan. Het grote voordeel voor de verkoper daarbij is dat een woning die via Bidimo wordt verkocht, niet automatisch naar de hoogste bieder gaat. De verkoper kan op basis van de informatie uit de biedingen zelf een keuze maken.

Century 21 x Bidimo

Sinds heden is er ook een samenwerking van Century 21 met Bidimo om onze klanten een nog betere service te kunnen aanbieden.

Graag meer weten over Bidimo of interesse om uw woning samen met Immo Domino en Bidimo te koop te stellen. Contacteer ons hier

Mis geen enkele tip!

Schrijf in op onze nieuwsbrief

Je gegevens zijn veilig bij ons, je kan op elk moment terug uitschrijven

Volg ons hier: